iPhone X Plus – 6.5 inch

iPhone X Plus 6.5 inch

In september kunnen we de iPhone X Plus verwachten, de opvolger van de succesvolle iPhone X. Als we de geruchten mogen geloven dan zal de iPhone X Plus een beeldscherm met een grootte van 6.5 inch gaan krijgen. De Plus-versie van de iPhone X zal dus een groter scherm en een groter formaat gaan krijgen dan zijn voorganger. Maar dit zijn niet de enige vernieuwingen welke er te verwachten zijn aan de nieuwe iPhone X.

Eigenschappen

De iPhone X Plus zal de grotere opvolger worden van de iPhone X en tal van nieuwe eigenschappen hebben. Tot nu toe zijn de onderstaande eigenschappen nog gebaseerd op geruchten, maar over het algemeen kloppen deze meestal wel.

  • Een 6.5 OLED scherm
  • A12-chip en de camara’s zijn vernieuwd
  • Opslag van 64GB en 256GB
  • Net als de iPhone X zal de Plus-versie ontgrendeld worden via Face-ID
  • Release datum iPhone X Plus – september 2018

De iPhone X Plus zal weer iets sneller worden dan zijn voorganger en dit komt door de nieuwe A12 processor welke geproduceerd zal worden door TSMC. De iPhone X is nog voorzien van de A11 processor welke overigens ook al super snel is. Het interne geheugen zal ook in de iPhone X Plus 3GB RAM zijn en qua opslagcapaciteit heb je de keuze uit 64GB en 256GB. Het OLED scherm krijgt een pixeldichtheid van 480 en 500 pixels per inch. Een onderdeel van een iPhone welke steeds belangrijker aan het worden is dat is de camera en dit zal voor de iPhone X Plus een 12-megapixel groothoek- en telelenscamera worden. De camera is tevens geschikt voor de portretfunctie en allerlei AR-functies.

In de onderstaande video kun je zien hoe de nieuwe iPhone X Plus eruit zou komen te zien.

Releasedatum iPhone X Plus

Zoals ieder jaar zal ook de iPhone X Plus in september worden gepresenteerd aan het grote publiek. Vanaf oktober 2018 zou de nieuwe iPhone dan in de winkels moeten liggen. De prijs van de iPhone X Plus zal ruim 1200 euro bedragen.

3 iPhones in 2018

Als we Apple-analist Ming-Chi Kuo mogen geloven en waarom zouden we dat niet doen aangezien hij een zeer betrouwbare analist is. Kunnen wij een iPhone X Plus tegemoet zien welke de bovenstaande specificaties zal hebben. Ming-Chi Kuo kwam voordat de iPhone X werd gelanceerd al met de mededeling dat er in 2018 drie nieuwe iPhones zouden verschijnen waarvan 1 met een 6.5 inch OLED display.

LG
LG zou de OLED schermen voor Apple gaan produceren volgens goed ingelichte bronnen. Als dit inderdaad het geval mocht zijn dan is Samsung niet langer de enige leverancier. LG zou de productie al in het tweede kwartaal van 2018 zijn gestart. Door de enorme vraag kan LG niet alle grotere OLED schermen produceren en zal Samsung hierin ook een behoorlijk aandeel gaan krijgen.

iPhone X
Omdat het nog vrij vroeg is voor de releasedatum van de iPhone X Plus is er op het moment nog niet heel veel nieuws over dit nieuwe top-model van Apple. Veel specificaties zullen hetzelfde zijn als die van de iPhone X, zoals het draadloos opladen, de glazen achterkant, Face-ID en de functie Animoji. Net als zijn voorganger zal de iPhone X Plus ook geen homeknop meer hebben om het toestel te ontgrendelen.

Blijf iPhonedirekt.nl geregeld in de gaten houden voor de laatste nieuwtjes over de nieuwe iPhones!