iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max: de eerste 6,5-inch iPhone

De iPhone Xs Max is de eerste 6.5-inch iPhone met een OLED-scherm. Het toestel is qua afmetingen niet groter dan de iPhone 8 Plus maar door dezelfde smalle schermranden als de iPhone X is het display flink groter. Het is het grootste iPhone display ooit gemaakt. Dankzij de snelle A12-chip is dit een smartphone waar je jaren mee vooruit kunt. Het toestel werd aangekondigd op 12 september en is vanaf 21 september leverbaar. Op deze pagina lees je alles over de iPhone Xs Max. De releasedatum, de prijzen, de specificaties en waar je dit topmodel kunt bestellen.

iPhone Xs Max: Groot, snel en energiezuinig

De iPhone Xs Max is de grotere broer van de iPhone Xs. Met een 6.5-inch OLED-scherm is dit toestel een droom voor iedere iPhone liefhebber. Dankzij de nieuwe A12 Bionic processor is de iPhone Xs Max niet alleen supersnel maar ook nog eens energiezuinig. Verder is het intern geheugen van de nieuwe iPhone uitgebreid naar 4GB RAM, 1GB meer dan zijn voorganger de iPhone X. Kortom de iPhone Xs Max is het topmodel van 2018.

Abonnementen iPhone Xs Max

iPhone Xs Max los kopen

A12 Bionic-chip
De iPhone Xs Max heeft de supersnelle nieuwe A12 Bionic processor aan boord, deze is gemaakt met het 7-nanometer productieproces. Hierdoor is deze CPU energiezuiniger, krachtiger en sneller dan ooit. Deze chip zit in alle 3 de 2018 modellen.

OLED-scherm
De iPhone Xs Max heeft het grootste iPhone-display ooit. Met een afmeting van 6.5-inch en een resolutie van 2688 bij 1242 pixels is dit een toestel waar je ook rustig een e-book op kunt lezen.

Boven in het scherm is de notch gemonteerd waarin de Face ID-camera is verwerkt. Apple heeft de gezichtsontgrendeling techniek verder ontwikkeld waardoor deze nog veiliger en beter werkt dan op de iPhone X.

Dubbele camera
Aan de achterkant van de iPhone Xs Max is een dubbele camera gemonteerd, hiermee kun je scherptediepte-foto’s maken. Voor speciale foto’s kan je met het bokeh-effect het onderwerp scherp fotograferen terwijl de achtergrond wazig is.
Een filmpje maken doe je met een 4K-resolutie waardoor je een haarscherp beeld te zien krijgt. Dankzij de True Tone-flitser zijn de foto’s en video’s altijd goed belicht.

Apple heeft een nieuwe techniek toegepast om de kleuren automatisch bij te stellen, dit gebeurd met het Slimme HDR. Dit gaat overigens geheel automatisch, je hoeft hier dus niets voor in te stellen.

Camera voor
De camera voorop de iPhone Xs Max heeft een resolutie van 7 megapixels. Video’s opnemen doe je in full-hd en deze camera is ook uitgerust met Slimme HDR en de Face ID-scanner.

Accuduur verbeterd
Een punt waar veel mensen erg blij mee zullen zijn is dat deze iPhone maar liefst anderhalf uur langer mee gaat op een volgeladen accu. En als de accu leeg is dan gaat het laden ook een stuk sneller, dankzij het snelladen is de accu binnen een half uur voor de helft volgeladen.

iOS 12
Uiteraard draait de iPhone Xs Max vanuit de doos meteen op het nieuwe iOS 12. Dankzij dit vernieuwde iOS zal de iPhone weer veiliger en overzichtelijker zijn. iOS 12 zit niet vol met nieuwe functies maar Apple heeft dit iOS meteen heel stabiel gemaakt, dit was nog wel eens een probleem bij het uitbrengen van een nieuw iOS.

Een nieuwe functie in iOS 12 is dat notificaties nu gegroepeerd binnen komen. Je zult ze niet meer onder elkaar op je scherm zien maar netjes gesorteerd in een groep waardoor het veel overzichtelijker is om ze te lezen. Verder is Siri weer gebruiksvriendelijker gemaakt zodat het steeds meer gaat toevoegen om het gebruik van jouw iPhone zou makkelijk mogelijk te maken.

Prijs iPhone Xs Max

De prijzen van de iPhone Xs Max zijn als volgt:

  • iPhone XS Max 64GB prijs: €1259,-
  • iPhone XS Max 256GB prijs: €1429,-
  • iPhone XS Max 512GB prijs: €1659,-

Nu vergelijkenBestellenNieuws

iPhone Xs Max in het kort:

  • Apple heeft de iPhone Xs Max op 12 september aangekondigd
  • De releasedatum van de iPhone Xs Max is op 21 september 2018
  • Scherm: 6,5-inch Super Retina OLED
  • Opslagcapaciteit: 64GB, 256GB en 512GB
  • A12 Bionic processor
  • De vanaf prijs is €1259,-

De modellen

Apple heeft ook dit jaar meerdere modellen op de markt gebracht. En dit zijn de iPhone Xs Max, de iPhone Xs en de iPhone Xr. Het absolute topmodel is de iPhone Xs Max gevolgd door de kleinere iPhone Xs en het “budgetmodel” de iPhone Xr.

De iPhone Xs Max is verkrijgbaar met een opslagruimte van 64GB, 256GB en 512GB. Qua kleuren heb je de keuze uit: Spacegrijs, Zilver en Goud.

Prijs iPhone Xs Max

De prijs voor de iPhone Xs Max begint bij 1259 euro hiervoor koop je de 64GB versie, gevolgd door de 256GB uitvoering welke je koopt voor 1429 euro. Het duurste model met een opslagruimte van 512GB  kost 1659 euro. Dit zijn de prijzen voor de losse toestellen, zonder abonnement.

Waarom de iPhone Xs Max?

De iPhone Xs Max is de smartphone waar de iPhone aanhangers lang op hebben gewacht. Het grote 6.5-inch OLED-scherm is een verademing voor iedereen die langere tijd met zijn iPhone in de weer is. En ondanks het grotere display gaat deze iPhone ook nog eens 90 minuten langer mee op een volgeladen accu dan zijn voorganger, de iPhone X.

Verder heeft Apple de camera van dit topmodel ook nog eens weten te verbeteren. Foto’s en video’s maak je nu met een dubbele camera aan de achterkant. Video opnames maak je in een 4K-resolutie waardoor je altijd haarscherpe opnames maakt.

En dankzij het nieuwe iOS 12 waar deze iPhone op draait ben jij weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst.