Het laatste iPhone nieuws

Met enige regelmaat houden wij het laatste nieuws bij omtrent alles wat met de iPhone te maken heeft. Wil je dus niets missen? Kom dan met enige regelmaat eens terug of er nog laatste nieuwtjes zijn omtrent de iPhone

iPhone X Plus

iPhone X Plus – 6.5 inch

In september kunnen we de iPhone X Plus verwachten, de opvolger van de succesvolle iPhone X.


Lees meer

iPhone-X-Plus

iPhone X lager geprijsd?

Wat zal de prijs van de nieuwe iPhone X worden? De kans is groot dat we voor de iPhone X Plus $999 gaan betalen. Lees hier alles over de prijzen van de iPhone X.


Lees meer

Apple event 2018

Apple event 27 maart 2018

Morgen zal het eerste Apple event van 2018 worden georganiseerd en ditmaal zonder een livestream.


Lees meer

Wat brengt de nieuwe iPhone 8 voor de consument?

Altijd al een iPhone willen hebben of gewoon op zoek naar een nieuwe telefoon? Nog even en Apple brengt de nieuwste versie van hun iPhone op de markt: de iPhone 8.


Lees meer

Waarom je voor de iPhone 8 zou moeten gaan

In de wereld van de iPhone vinden razendsnel veranderingen plaats. Zo wordt er momenteel druk ontwikkeld aan het nieuwste model. Dit zal naar verluidt de iPhone 8 worden.


Lees meer

iphone-8-X

Ga voor vernieuwing met de iPhone 8


Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon en wil je graag het nieuwste van het nieuwste hebben? Dan is het een goede keus om te wachten tot de iPhone 8 op de markt komt.


Lees meer

iPhone 8

De iPhone 8 brengt bijzondere vernieuwingen

Veel mensen hebben een mobiele telefoon en kunnen zeker niet meer zonder. Ben je ook op zoek naar een dergelijke telefoon en wil je graag het nieuwste van het nieuwste hebben? Dan is het misschien verstandig om te wachten op de release van de nieuwe iPhone 8.


Lees meer

iPhone 8

De iPhone 8 belooft heel wat nieuws

Een nieuwe telefoon kopen lijkt eenvoudig maar niets is minder waar voor de meeste mensen. Er zijn zoveel verschillende modellen, abonnementen en providers dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet wat te kiezen.


Lees meer

iPhone 8

Kies voor de iPhone 8

Fabrikant Apple heeft al veel verschillende modellen van de iPhone op de markt gebracht in de afgelopen jaren en is inmiddels aanbeland bij nummer 8 waarvan verwacht wordt dat deze telefoon in oktober of november het levenslicht ziet.


Lees meer

iPhone 8

iPhone 8 voor het allernieuwste op telefoongebied

In de wereld van mobiele telefoons zijn zoveel verschillende modellen verkrijgbaar dat de juiste keuze maken niet altijd even eenvoudig is. Kies je voor een model dat reeds zijn kwaliteiten bewezen heeft of een model waarmee je vertrouwd bent?


Lees meer