Het laatste iPhone nieuws

Met enige regelmaat houden wij het laatste nieuws bij omtrent alles wat met de iPhone te maken heeft. Wil je dus niets missen? Kom dan met enige regelmaat eens terug of er nog laatste nieuwtjes zijn omtrent de iPhone

iPhone 8

De iPhone 8 wordt beter dan ooit

Een mobiele telefoon is tegenwoordig voor veel mensen een onmisbaar object en als je op zoek bent naar een nieuwe, dan kiezen de meeste mensen toch voor een van de jongste modellen die er verkrijgbaar zijn.


Lees meer

iPhone 8

Apple brengt dit najaar de iPhone 8 op de markt

Ben jij het type dat altijd graag de nieuwste telefoon op zak wil hebben die voorzien is van de laatste techniek op dat gebied? Dan kun je dit jaar ervoor kiezen om de nieuwste iPhone 8 aan te schaffen.


Lees meer

iPhone 8

Op zoek naar een nieuwe iPhone?

Apple brengt in de regel ieder jaar in september een nieuw model iPhone op de markt. Welk model dat dit jaar zal zijn.....


Lees meer

iPhone 8

Specificaties van de iPhone 8

De ontwikkelingen van de iPhone 8 zijn nog in volle gang maar wij hebben al wat specificaties van de nieuwe iPhone.


Lees meer

iPhone 8

Wat wordt er allemaal nog meer verteld? 

Tussen de vele berichten die verschijnen zit er ook eentje waarin vermeld wordt dat de iPhone 8 zal worden voorzien van een OLED- scherm dat in samenwerking met Samsung voor de telefoon ontwikkeld is.


Lees meer

iPhone 8

De iPhone 8: wat zal het worden?

In 2017, vermoedelijk in het najaar zal Apple de iPhone 8 op de markt brengen. Dit model is de (mogelijke) opvolger van de iPhone 7 en de iPhone 7S.


Lees meer