Waarom je voor de iPhone 8 zou moeten gaan

In de wereld van de iPhone vinden razendsnel veranderingen plaats. Zo wordt er momenteel druk ontwikkeld aan het nieuwste model. Dit zal naar verluidt de iPhone 8 worden. Eerdere modellen van de iPhone werden ook altijd uitgebracht in een verder ontwikkelde versie en kregen dan de aanvulling S of S Plus mee in de naam, zoals bijvoorbeeld bij de iPhone 6S. De iPhone 7 die vorige jaar door Apple op de markt gebracht werd kent deze vervolgmodellen nog niet maar het is ook niet zeker op dit moment of ze wel gemaakt worden. De iPhone 7 was niet enorm innovatief ten opzichte van eerdere modellen dus de kans dat er direct overgestapt wordt naar de iPhone 8 is zeker aanwezig.

Bijzonderheden

Wat is er zo bijzonder aan de iPhone 8? Deze telefoon is momenteel nog niet verkrijgbaar maar de geruchtenmachine draait op volle toeren als het over de eigenschappen van het toestel gaat. Zolang het daadwerkelijke toestel nog niet op de markt is weten we nog niet zeker wat er allemaal nieuw op zit, maar de berichten beloven veel goeds. De telefoon komt waarschijnlijk eind oktober, begin november dit jaar uit. Dat is later dan normaal maar er wordt ook nog hard gewerkt om alles rond te krijgen. De nieuwe technieken die worden toegepast vereisen nogal wat aanpassingen in de productie van deze iPhone.

Wat is er nieuw?

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk uitgevoerd met een glazen achterkant. Deze zorgt er voor dat het toestel dan draadloos op te laden is. Dit is niet alleen makkelijk voor de gebruiker, je kunt ook nog eens tijdens het opladen muziek afluisteren. Er wordt gewerkt aan een manier om het toestel zelfs op afstand draadloos op te kunnen laden.

Kosten iPhone 8

De iPhone 8 zal verkrijgbaar zijn als los toestel maar ook in combinatie met een abonnement. Wat dit zal kosten is momenteel nog niet bekend. De prijzen van een iPhone worden hoofdzakelijk gebaseerd op de prijzen van eerdere modellen maar gezien het feit dat dit nieuwste model met veel innovatiefs gebracht zal worden kan de prijs wel eens aardig oplopen en boven de 1000 dollar uitkomen. Op hoeveel de prijs exact zal uitkomen is vooralsnog niet duidelijk.

Diverse manieren om te ontgrendelen

De iPhone 8 wordt mogelijk momenteel in meer versies ontwikkeld waarbij gekeken wordt naar verschillende manieren van ontgrendeling. De kans bestaat dat de homeknop verdwijnt en plaatsmaakt voor een digitale vingerafdruk of zelfs voor een gezichtsscan. Als het model er eenmaal is zullen we weten wat de definitieve versie ons brengt.